Agregatul frigorific reprezinta ansamblul de piese ce are drept scop punerea in miscare a agentului frigorific in circuitul instalatiei. Agregatele comercializate de catre societatea noastra se impart in trei categorii:

Compresoare frigorifice

Pentru aplicaţii cu sarcina termică mică sau instalaţii frigorifice de dimensiuni reduse, unde se folosesc preponderent compresoare ermetice, oferim compresoare Tecumseh, Danfoss sau Maneurop care acoperă o gama de puteri cuprinse între 50 şi 3000 W.

Grupuri de condensare

Grupurile de condesare reprezinta ansamblul format din: compresor, condensator şi rezervor de lichid. Acest agregat transforma vaporii de gaz rezultati în urma fierberii agentului termic în vaporizator, în lichid,pentru a iniţia un nou ciclu de racire.

Centrale frigorifice

Centralele frigorifice sunt cele mai complexe agregate utilizate în instalatii frigorifice mari, cu mai mulţi consumatori. Acestea sunt compuse din două sau mai multe compresoare care funcţionează impreuna. Centralele furnizate de noi sunt produse de regula în atelierul propriu, avand astfel posibilitatea să furnizam orice tip de centrală frigorifica.